Internationella Engelska Skolan

Welcome to Internationella Engelska Skolan Gävle

A safe and orderly school environment where teachers can teach and students learn.

Från rektorn

From the Principal

Full fart framåt!

I den härliga vårsolens sken håller våra elever på att avsluta årets nationella prov, vilka de har jobbat mycket bra med. Snart får skolan besök av Skolinspektionen, som kommer på ett av sina regelbundna tillsynsbesök. De kommer att prata med både personal och elever. För oss är det också viktigt att få veta vad elever och vårdnadshavare tycker om skolan, och om ni ännu inte fyllt i årets enkät ber vi att ni loggar in på SchoolSoft så hittar ni en länk där så att ni kan fylla i enkäten och hjälpa oss med vårt kvalitetsarbete.

School Blog

Young poets impress in contest.

Students from several IES schools have taken part in an English-language poetry contest.

The competition, encouraging students to explore their poetic side, was arranged by five IES schools north of Stockholm - Uppsala, Gävle, Falun, Sundsvall and Umeå.

Föreläsning - Khazar Fatemi 

Den 7 mars fick årskurs 9 besök av journalisten Khazar Fatemi, en dag fylld av känslor och insikt. Hon delade med sig av sin resa mot att finna sina minnen och identitet, om sitt arbete och ansvar. "Använd din röst, människor dör för sin rätt att använda sin" är ett av hennes budskap och vi tror ingen lämnade dagen tillsammans med henne oberörd. 

Vi anställer! Läs mer...
Vi anställer! Läs mer...
  1. Letar du efter SchoolSoft?

    Klicka här för att komma till SchoolSoft och mer på vår Delta sida.