Terminsslut

FacebookTwitterLinkedInPinterestShare
You must consent to third-party cookies to view this content.You must consent to third-party cookies to view this content.
From the Principal

Lagom till terminsslutet har vi fått Skolinspektionens beslut efter den tillsyn de genomfört på skolan i vår, en tillsyn som regelbundet genomförs i alla skolor i Sverige. Glädjande nog fann Skolinspektionen att IES Gävle uppfyller författningarnas krav, bland annat gällande undervisning och lärande, samt trygghet, studiero och åtgärder mot kränkande behandling, och att det inte fanns några brister att anmärka på. Detta är vi mycket stolta över!

I övrigt är terminens allra sista dagar är här. Skolarbeten är inlämnade, böcker lämnas tillbaka, klassrum och skåp städas ur. Våra nior har haft avslutningsbal, och har fotograferats i skolans mörkblå avgångsklädsel. På onsdag den 14 juni är det dags för IESG:s fjortonde skolavslutning, en dag som alltid är full av stolthet och glädje när vi ser hur mycket våra elever lärt sig och utvecklats under året - blandat med sorg över att säga hejdå till våra avgångselever som går vidare till gymnasiet. Som tur är kommer många av våra gamla elever på besök hos oss igen senare, så vi får fortsätta följa dem!

Vi önskar alla en riktigt skön och avkopplande sommar, och önskar er också välkomna tillbaka till IESG:s 15:e skolår som börjar den 21 augusti!